By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΕΠΟΣ : Ο Κούρτιτς ζήτησε ρεπό από τον… εαυτό του! (vid)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedMEDIAΠΑΟΚ

ΕΠΟΣ : Ο Κούρτιτς ζήτησε ρεπό από τον… εαυτό του! (vid)

Τhessports
Last updated: 27/09/2021 16:23
Τhessports
Share
SHARE

Την ευκαιρία να δείξει ότι είναι και χιουμορίστας εκτός από καλός παίκτης αξιοποίησε ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ μετά το νικηφόρο ντέρμπι επί της ΑΕΚ, ο Σλοβένος χαφ εκμεταλλεύτηκε ερώτηση που του έγινε για να δώσει… ρεπό στον εαυτό του.

Κατά τ’ άλλα, χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την επικράτηση του «δικέφαλου του Βορρά», κατονομάζοντας τη μεγάλη θέληση της ομάδας ως το σημείο-κλειδί για το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούρτιτς:

Τι ερώτηση θα έκανες στον εαυτό σου μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι;
«Θα ήθελες να έχεις ρεπό αύριο; Ναι φυσικά Κούρτιτς, θα ήθελα να έχω ρεπό αύριο. Ευχαριστώ (σ.σ. γέλια)».

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε τόσο καλά και προσπαθούσαμε να βρούμε τις θέσεις μας στο γήπεδο, αλλά όταν είμαστε όλοι μαζί, αποφασισμένοι, με αυτοπεποίθηση, επιθετικοί, νομίζω πως μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο σε κάθε παιχνίδι και να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα πήραμε μια νίκη που αξίζαμε».

Ο προπονητής από την αρχή μιλάει για χαρακτήρα και νοοτροπία. Ήταν αυτοί οι δύο παράγοντες που έφεραν τη νίκη;

«Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριζόμαστε όσα μας λέει ο προπονητής ως ομάδα. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Ειδικά αυτοί που αγωνίζονται. Παίζει ρόλο η συμπεριφορά στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Όλα είναι σημαντικά και πρέπει να τα κάνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Αν καταφέρουμε να είμαστε ένα στο γήπεδο θεωρώ πως είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ:
«Νομίζω πως το πιο σημαντικό για εμάς δεν ήταν η εμφάνιση, αλλά η θέληση που δείξαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μιλήσαμε πολύ για αυτό. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε καλά ή όχι, σημασία έχει στο τέλος να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, να κερδίζουμε για εμάς, για τον σύλλογο, για όλους τους φιλάθλους.

Βλέπω πως κάθε φίλαθλος, κάθε κάτοικος της πόλης, κάθε παιδί νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ και τον αγαπάει. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε χαρούμενους όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Το σημείο που ζητάει το… ρεπό του ο Κούρτιτς και ακούει μια απάντηση που δεν του αρέσει :

https://thessports.gr/wp-content/uploads/2021/09/video-1632747557.mp4

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σβαμπ : “Παίξαμε με πάθος, αξίζαμε τη νίκη”! (pic)
Next Article Οι ενδεκάδες του ΠΑΣ Γιάννενα – ΟΦΗ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US