By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έσβησε το μείον με τριάρα ο Άρης!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσβησε το μείον με τριάρα ο Άρης!

Τhessports
Last updated: 27/09/2021 21:35
Τhessports
Share
SHARE

Ο Άρης κατάφερε να πάρει και το πρώτο του διπλό την τρέχουσα σεζόν, επικρατώντας με 1-3 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και κατάφεραν να «σβήσουν» την αφαίρεση των έξι βαθμών, ανεβαίνοντας στον ένα πόντο, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή. Ο όμορφος συνδυασμός των Μπαντού Εντιαγέ, Γκάμα, Ντάνιελ Σούντγκρεν είχε ως τελικό αποδέκτη τον Μαντσίνι που από το σημείο του πέναλτι «έγραψε» το 0-1 στο 10ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα ο Χουλιάν Κουέστα σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ευθύμη Κουλούρη, με τον Σπιριντόνοβιτς να αστοχεί απελπιστικά στην εξέλιξη της φάσης.

Ο Ματέο Γκαρσία, που πήρε τη θέση του τραυματία Μαντσίνι, αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 35’, ενώ ακολούθησαν δύο ακυρωθέντα γκολ για τον Άρη – από Εντιαγέ (43’) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (45’), αμφότερα ως οφσάιντ. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια επανάληψη της φάσης του 16’, ο Κουέστα σταμάτησε τον Κουλούρη αλλά ο Σπιριντόνοβιτς πήρε το «ριμπάουντ» για το 1-1 με διαγώνιο πλασέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη να βλέπει στο βίντεο περίπτωση πέναλτι υπέρ του Άρη, σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, χωρίς ωστόσο να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν με το μακρινό σουτ του Λούκας Σάσα (54’) ενώ στην αντίπαλη εστία ο Κουέστα σταμάτησε το εντυπωσιακό τακουνάκι του Κουλούρη (57’).

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε σε μοιραίο για τον Ατρόμητο, καθώς υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής, με τον Περράκη να δίνει το πέναλτι και τον Γκάμα να νικάει τον Κενάν Πίριτς για το 2-1 στο 60’. Πέντε λεπτά μετά, ο Ματέο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου για το 3-1, «καθαρίζοντας» το ματς. Ο Κουέστα νίκησε εκ νέου τον Κουλούρη (68’) ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης (76’) σταμάτησε ηρωικά πάνω στη γραμμή τους Κουλούρη και Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Τσιφτσής: «Στα εύκολα πολλοί, στα δύσκολα οικογένεια»
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Σούντμπεργκ
Τέλος δύο από τον ΟΦΗ
Άρης: «Δεν ξεχνάμε…»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πήρε ακόμα μια… ταυτότητα ο Λουτσέσκου
Next Article Μοιρασιά και «σεφτές» για Απόλλωνα

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις με τελικό Europa
MEDIA
20 May, 2026
Και η Άρσεναλ θέλει τον Τζόλη!
ΔΙΕΘΝΗ
20 May, 2026
Μπασκετ: Το πρόγραμμα των ημιτελικών!
Α1 ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
20 May, 2026
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Άρσεναλ!
ΔΙΕΘΝΗ
20 May, 2026
Follow US