Δερμιτζάκης κι επίσημα

Και τυπικά πλέον ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε το «τιμόνι» του Εργοτελη αντικαθιστώντας τον Ισπανό, Χουάν Φεράντο. Το απόγευμα μάλιστα θα κάνει και την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα, όπως άλλωστε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κρητικών, ο «δανεικός» από τον Ολυμπιακό, Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη».

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία της συνεργασίας με την ΠΑΕ Εργοτέλης και παράλληλα νιώθω υπερήφανος γιατί γνωρίζω σε ποιον σύλλογο έχω έρθει. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με ποιότητα, δική του φιλοσοφία και κουλτούρα πάνω στο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο τον αντιπροσωπεύει και τον κάνει ιδιαίτερο σαν ομάδα.

Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά από την πλευρά του, να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για τον στόχο της παραμονής στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».