Επιστροφή Σταφυλίδη, Μασούρα στην Εθνική – Οι κλήσεις του Φαν’τ Σχιπ για Γεωργία και Σουηδία

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γεωργία και Σουηδία εκτός έδρας.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κάλεσε μετά από καιρό τον Σταφυλίδη, αλλά και τον Μασούρα, ο οποίος, βέβαια, ήταν κανονικά στην αποστολή τον Σεπτέμβριο, αλλά τραυματίστηκε και δεν πήγε ποτέ.

Εκτός σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις έμειναν Ταξιάρχης Φούντας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Παναγιώτης Ρέτσος, Γιάννης Παπανικολάου και Κώστας Γαλανόπουλος, με τον τελευταίο να είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Ο Φαν’τ Σχιπ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών για τους αγώνες με τη Γεωργία στο Μπατούμι (Σάββατο 9 Οκτωβρίου, 19:00) και τη Σουηδία στη Στοκχόλμη (Τρίτη 12 Οκτωβρίου, 21:45) για την 7η και 8η αγωνιστική των European Qualifiers.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.