Νίκη Άρη στο CAS με Κόκε!

Μία υπόθεση, μάλλον ξεχασμένη, επανέρχεται στο προσκήνιο κι αυτή τη φορά πρόκειται για δικαστική νίκη. Το θέμα αφορά τον Σέρχιο Κόκε και την αποχώρησή του από τον Άρη για λογαριασμό του Χιούστον. Τότε ο Ισπανός είχε εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Χρήματα ωστόσο δεν είχε πληρώσει ποτέ!

Μέσα στα προβλήματά του ο Άρης είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, διεκδικώντας το ποσό που του αναλογούσε. Το θέμα έφτασε μέχρι το CAS, όπου προσέφυγε ο Ισπανός, με τους «κίτρινους» να κερδίζουν την υπόθεση και τονΚόκε πλέον να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ένα ποσό περίπου 700.000 ευρώ και μάλιστα εντός 30 ημερών!

Πλέον τίθεται το εξής θέμα: αν μπορεί ο Άρης να εισπράξει αυτά τα χρήματα από τη στιγμή που η εταιρεία οδεύει προς διάλυση και μπαίνει σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Θεωρητικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, η εταιρεία εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ δεν αποκλείεται αν συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις το χρέος να… παραχωρηθεί στο δημόσιο, όπως έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην περίπτωση Ψωμιάδη.