Γιαννίτσης, Βάλλας και… Λάζαρ

Την Δευτέρα θα καταλήξει ο ΑΣ Άρης στους ανθρώπους που θα πάρουν το χρίσμα για να… τρέξουν την ομάδα (κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη συνεργασία με τον ερασιτέχνη), ωστόσο ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σχετικά με παίκτες που έχουν προταθεί και υπό προϋποθέσεις ίσως και να ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα μία από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι αυτή του Σπύρου Βάλλα, που αποχώρησε από την SKODAΞάνθη και παραμένει ελεύθερος. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός είναι μία δελεαστική πρόταση, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι απαιτήσεις του.

Μία ακόμη υπόθεση για την οποία υπήρξε αναφορά στον σημερινό Τύπο είναι κι αυτή του Κοστίν Λάζαρ. Ο διεθνής Ρουμάνος μέσος που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται χωρίς ομάδα και με δεδομένη την επιθυμία του να βρει ομάδα κοντά στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης ενδεχομένως να κάνει κρούση για να τον αποκτήσει. Δύσκολη περίπτωση, αρκετά «ακριβή», αλλά και με ιδιαιτερότητες (άγνωστο άν ο Λάζαρ μετά τον ΠΑΟΚ θα ήθελε να παίξει στον Άρη).

Το μόνο βέβαιο είναι πως από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές υπήρξε και μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, καθώς όπως του διεμήνυσε ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα μείνει στην ομάδα, αν του εγγυηθούν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από μερικές εβδομάδες με την διοίκηση Στεφανίδη.