«Εμείς και ο ΠΑΟΚ οι πιο δυνατές ομάδες!»

Για το επερχόμενο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο αριστερός μπακ της Δανικής ομάδας, Νικολάι Μπόιλεσεν, με την ιδιότητα του αρχηγού της ομάδας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα.

Ο 29χρονος μπακ τόνισε πως οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι είναι οι πιο δυνατές του ομίλου, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «κλειδί» τη μεταξύ τους μονομαχία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, έναν αγώνα- κλειδί για τον όμιλο. Οι πρώτες δύο αγωνιστικές δείχνουν ότι εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες αυτού του γκρουπ.

Θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς, γνωρίζουμε ότι οι ευρωπαϊκές βραδιές στο γήπεδο μας είναι κάτι το ιδιαίτερο, οπότε ελπίζουμε ότι θα πάρουμε ενέργεια και υποστήριξη από την κερκίδα. Το χρειαζόμαστε, γιατί θα είναι σίγουρα ένας έντονος αγώνας».

Για τις απουσίες και το περιβραχιόνιο που ήρθε στο μπράτσο του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζέκα:

«Φυσικά μας λείπουν καλοί παίκτες λόγω τραυματισμών, αλλά είμαστε ομάδα, και ως ομάδα θα δώσουμε τα πάντα για να σταθούμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μερικούς νέους και ταλαντούχους παίκτες, που βγαίνουν μπροστά και πραγματικά δείχνουν ότι μπορούν. Πρέπει ως πιο έμπειροι να τους βοηθήσουμε, ενώ το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί».

Για το πως περιμένουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για τους προσεχείς αγώνες, θέλουμε να τελειώσουμε αυτή την εβδομάδα με δύο νίκες. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε κεφάλι στον όμιλο».