Μανωλάκης: «Ο κόσμος του Ηρακλή μάς έχει κάνει να καταλάβουμε που έχουμε έρθει»

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις της παρουσίας του στον Ηρακλή μίλησε ο 22χρονος αμυντικός του «Γηραιού», Γιώργος Μανωλάκης.

Τη σημασία της βοήθειας που προσφέρει ο κόσμος του Ηρακλή στην ομάδα εξήρε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Γιώργος Μανωλάκης, που αναμένει, όπως και οι συμπαίκτες του, το ντεμπούτο του στα κυανόλευκα.

Ο Μανωλάκης έκλεισε ήδη δύο μήνες ως ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», αλλά το πρωτάθλημα της Super League 2 ακόμη δεν έχει κάνει σέντρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός στα μέσα του Ηρακλή:

«Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και θα θέλαμε να ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα. Θα έπρεπε ήδη να είχαμε αγωνιστικούς ρυθμούς και αρκετές αναμετρήσεις στα «πόδια» μας. Περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον καλύτερο βαθμό».

Συνεχίζοντας ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή συμπλήρωσε:

«Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα αρχή και είναι δύσκολη ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ζήσει τον Ηρακλή. Με όσα μας έχει μεταφέρει ο κόσμος καταλαβαίνουμε που έχουμε έρθει και πόσο μεγάλες απαιτήσεις υπάρχουν. Για αυτό θα πρέπει να μοχθούμε στις προπονήσεις και να δίνουμε το 100 % για να πετύχουμε. Η νοοτροπία μας είναι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε αναμέτρηση, είτε αγωνιζόμαστε εντός, είτε εκτός έδρας».

Ο 22χρονος αμυντικός στάθηκε και στην συμβολή των φιλάθλων και διευκρίνισε:

«Είναι ένας επιπλέον παίκτης για την ομάδα μας, ειδικότερα όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρας μας. Το έχουμε ήδη ζήσει αυτό και νομίζω ότι θα συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση. Ο κόσμος μας βοηθάει για να φτάνουμε στην νίκη. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή, που είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Το κλίμα που υπάρχει είναι εξαιρετικό και αυτό με χαροποιεί περισσότερο, δίνοντας μου ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσω για το καλό το ομάδας».