Πάει για δύο… πυρηνικές η Ρεάλ!

Για δύο πυρηνικές βόμβες που είναι ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναμένεται να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του επόμενου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιαλούνκα Ντι Μάρτζιο, οι «Μερένχες» τα έχουν ουσιαστικά βρει σε όλα με τον Εμπαπέ (τελειώνει το συμβόλαιο του) και είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση και για τον Χάαλαντ!

Όπως είπε: 

«Ο Εμπαπέ αποφάσισε να πάρει μία ακόμα ευκαιρία. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Δεν έχει να κάνει με το να αφήσει την Παρί ή την Γαλλία. Αυτό που κοιτάζει είναι να βρει μία νέα πρόκληση και θέλει να παίξει στην Ρεάλ.

Όταν η βούληση κάποιου είναι ισχυρή, είναι δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη. Έχει ήδη συμβόλαιο με την Ρεάλ, που δεν μπορεί να το υπογράψει μέχρι τον Φεβρουάριο

Μόνο μία τρομερή έκπληξη μπορεί να αλλαξει την τελική απόφαση του Κιλιάν καθώς έχει ήδη αποφασίσει», τόνισε ο Ιταλός δημοσιογράφος μιλώντας στην ιστοσελίδα “Sportwetten”, και πρόσθεσε αναφορικά με τον Χάλαντ:

«Η Ρεάλ θα προσπαθήσει μαζί με τον Εμπαπέ να πάρει και τον Χάλαντ. Θέλουν να το κάνουν, δεν ξέρω αν μπορούν. Δεν έκαναν πολλά στο μεταγραφικό παζάρι του περασμένου καλοκαιριού πέρα της απόκτησης του Καμαβινγκά.

Οπότε, τη νέα σεζόν δεν θα σταματήσουν στον Εμπαπέ, θα επιχειρήσουν να πάρουν και τον Χάλαντ. Δεν είναι τίποτα να δώσουν 65 εκατομμύρια λίρες για εκείνον. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να δημιουργήσουν μία νέα εποχή με τους Χάλαντ και Εμπαπέ».