By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Δεν θέλουμε πρόεδρο στη Super League από μεγάλη ομάδα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν θέλουμε πρόεδρο στη Super League από μεγάλη ομάδα»

Τhessports
Last updated: 27/10/2021 22:48
Τhessports
Share
SHARE

Για τις εκλογές στη Super League, την πιθανή ανάληψη της προεδρίας από τον Γιώργο Μποροβήλο αλλά και για το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του  Απόλλωνα Σμύρνης, στο «Αθλητικό Metropolis»: 

«Δεν έχει σχέση το αίτημά μας με τα θέματα της επικαιρότητας. Είναι για να αλλάξει η διαδικασία που αφορούν τις εμφανίσεις. Έχουμε μία επετειακή φανέλα και μας την έκοψαν γιατί ήταν πολύ φορτωμένη. Δηλαδή έχεις δικαίωμα να μπορείς να βάλεις δύο χορηγούς και όχι τρεις» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος για την προεδρία του Μποροβήλου στην Λίγκα:

«Έτσι φαίνεται. Θα πάει μέχρι το καλοκαίρι. Εμείς θέλαμε εκπρόσωπο από μικρή ομάδα, δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση από μεγάλη ομάδα γιατί εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντά τους. Είχαμε τα προηγούμενα χρόνια από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και οι τρεις έφυγαν και έμεινε πίσω το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είδαμε πρόοδο. Είδαμε, για παράδειγμα, να μιλάνε για κεντρική διαχείριση και όταν έφυγαν ήταν με τα συμφέροντα της ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός, για την κεντρική διαχείριση, δεν έλεγε τι ξεκάθαρα θέλει. Αυτό που κάνει το έκαναν και άλλοι μεγάλοι. Πήραν συμβόλαιο και μετά είπαν κεντρική διαχείριση. Τώρα οι μικροί δεν έχασαν τίποτα από την απόφαση του Ολυμπιακού γιατί δεν είχαν κερδίσει και τίποτα. Ήταν μόνο στα λόγια η κεντρική διαχείριση. Σε όλη αυτή την ιστορία το μόνο που κέρδισαν οι μικρομεσαίες ομάδες ήταν που πήραν η καθεμία 200.000 ευρώ. Και πάλι την μερίδα του λέοντος την πήραν οι μεγάλοι.»

Τόνισε ότι: «Όλοι οι Υπουργοί μιλάνε για την βία. Έρχονται από τη ΟΥΕΦΑ κάνουν τα μπάνια τους και δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι βία. Είναι χρεοκοπημένο. Δεν υπάρχει μικρομεσαία ομάδα που να είναι βιώσιμη. Όλοι οι μικρομεσαίοι λίγο πολύ βάζουν το χέρι στην τσέπη. Το 1,4 εκατ. ευρώ από το στοίχημα ήταν μεγάλη ανάσα. Με αυτό το ποσό όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και έχουν επενδύσει σε αυτό το έσοδο. Είδατε ο ΠΑΣ Γιάννινα την 1η αγωνιστική πήρε τη νίκη στην Τούμπα. Μία μικρομεσαία ομάδα έχει έσοδα μέχρι 3,5 εκατ. ευρώ και θέλει μίνιμουμ 4,5 για να κάνεις μία σωστή ομάδα. Έχουμε κάποιες ομάδες που παλεύουν για να είναι επαγγελματικές.»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα υπογράμμισε: «Θα ανέβει ο Απόλλωνας να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάναμε μεταγραφές γιατί θέλαμε να ανέβει επίπεδο η ομάδα, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεχόμαστε εύκολα γκολ. Τώρα η ομάδα είναι πιο σφιχτή, αλλά είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι πονάνε τα μάτια μας περισσότερο από πέρσι…»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μπενφίκα: Πρόβλημα (και) λόγω Αντρίγια!
Next Article Τέλος ο Κούμαν από την Μπαρτσελόνα, Tσάβι στην κορυφή της λίστας!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US