Νέα αναγνώριση για Σφιντέρσκι : Σε ψηφοφορία με τον Λεβαντόφσκι!

Έξι Πολωνοί αθλητές διεκδικούν το τίτλο για τον «αθλητή» του Οκτωβρίου, με το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι να βρίσκεται στη ψηφοφορία δίπλα σε αυτό του Λεβαντόφσκι, αποτελώντας τους μοναδικούς εκπροσώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου.

«Πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Τον Οκτώβριο είχε μια ιστορική συνεισφορά στην ομάδα, σημειώνοντας ένα σημαντικό γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλβανία. Πρόκειται για έναν από τους στρατιώτες του Πάολο Σόουζα, με φοβερή προσωπικότητα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πολωνοί στην παρουσίαση του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Πρώτος στη σχετική ψηφοφορία βρίσκεται, όπως είναι εύκολο αντιληπτό, ο Λεβαντόφσκι έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, με τους συμπατριώτες του να αναρωτιούνται πόσα ακόμη τέρματα μπορεί να σημειώσει;

Συνάμα κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας επιβεβαιώθηκε πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποτελεί πλέον μόνιμο στέλεχος της εθνικής Πολωνίας. Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ κλήθηκε ξανά από τον Σόουζα για τα δυο παιχνίδια του Νοέμβρη με Ανδόρα και Ουγγαρία που θα κρίνουν την πρόκριση των Πολωνών στο Μουντιάλ.