«Σεβασμός στον Γκάλη»

Το σεβασμό τους στο Νίκο Γκάλη θέλουν να δείξουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη συμμετοχή τους στο 1ο τουρνουά «Nick Galis Cup», όπως δήλωσε ο αρχηγός της ρωσικής ομάδας.

Δηλώσεις του Βίκτορ Κριάπα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, που κινείται για τα καλά πλέον στους ρυθμούς αυτού του τουρνουά, σε κάθε επίπεδο. Ο Κριάπα είναι ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που θα πατήσουν το παρκέ του «Nick Galis Hall» στις 20 και 21 του μήνα, γι’ αυτό το τουρνουά.

Είναι μέλος της ΤΣΣΚΑ από το 2002 μέχρι σήμερα, με ένα διάλειμμα από το 2004 ως το 2008, όταν έκανε το «άλμα» στο NBA για να αγωνιστεί με τους Μπλέιζερς και τους Μπουλς.

«Είναι σημαντικό τουρνουά και θέλουμε να παίξουμε καλά, ώστε να δείξουμε το σεβασμό μας στον Νίκο Γκάλη. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών και χαιρόμαστε που θα πάρουμε μέρος σ’ αυτούς τους αγώνες», τόνισε Κριάπα.

Για την αγωνιστική σημασία, που έχει αυτό το τουρνουά για την ΤΣΣΚΑ, είπε: «Αν και είναι φιλικοί αγώνες, ως ομάδα θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Έχουμε ήδη δώσει κάποια φιλικά ματς και ελπίζουμε να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης».