Τα βρήκαν και «χώρισαν»

Πρόωρο συναινετικό τέλος μπήκε στη συνεργασία του Πιερικού με τον Γιώργο Καμπερίδη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Κατερίνης.

Αναμφίβολα η εξέλιξη προκαλεί έξοδο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι ενδέχεται να συνδέεται με την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο στο κύπελλο, στην έναρξη ουσιαστικά της σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά από αναλυτική συζήτηση για την πορεία της ομάδας αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον ευχαρίστησε για την μέχρι στιγμής συνεργασία και ιδιαίτερα για την συμβολή του στην περσινή παραμονή στην κατηγορία, και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Ο 48χρονος προπονητής, μιλώντας στο footballleaguenews.gr, τόνισε ότι δεν του μένει πικρία, από αυτή την εξέλιξη. «Το καλό της ομάδας είναι πάνω από όλα και με αυτό ως δεδομένο αποφασίσαμε με τη διοίκηση να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Δεν υπάρχει πικρία από την πλευρά μου για την εξέλιξη αυτή. Οι προπονητές είμαστε συνειδητοποιημένοι για αυτές τις καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.