By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Τhessports
Last updated: 08/11/2021 16:57
Τhessports
Share
SHARE

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε συνολικά για τις “διεθνείς” υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών της.

Αναλυτικά:

H Εθνική Ελλάδας παίζει τα… ρέστα της για την πρόκριση στο Mundial του 2022 εντός έδρας κόντρα σε Ισπανία (11.11, 21:45) και Κόσοβο (14.11) στο ΟΑΚΑ και θέλει δύο νίκες για να έχει ελπίδες. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι στις επιλογές του Τζον Φαντ Σχιπ για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Σερβίας κόντρα στην έδρα της Πορτογαλίας (14.11, 21:45) στο ντέρμπι που αναμένεται να κρίνει την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Σέρβοι την Πέμπτη (11.11, 19:00) θα δώσουν φιλικό στο Βελιγράδι με το Κατάρ.

Κομβικές αναμετρήσεις και για την Αλβανία και την Πολωνία που μονομαχούν για την πρόκριση, έχοντας έναν βαθμό απόσταση, με τους δεύτερους να έχουν το προβάδισμα. Οι Πολωνοί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι στις επιλογές του Πάολο Σόουζα ταξιδεύουν στην Ανδόρα (12.11, 21:45), ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν την Ουγγαρία (15.11, 21:45) στη Βαρσοβία. Oι Αλβανοί με τον Ενέα Μιχάι στην αποστολή θα φιλοξενηθούν από την Αγγλία (12.11, 21:45) αρχικά και στη συνέχεια θα υποδεχθούν την Ανδόρα (15.11, 21:45).

H Σλοβενία, που έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο με εκτός έδρας παιχνίδι στη Σλοβακία (11.11, 21:45) και εντός έδρας με την Κύπρο (14.11, 16:00) με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να είναι στην αποστολή.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος για τα ματς της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης , Χάρης Τσιγγάρας , Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης κλήθηκαν για τα παιχνίδια με την Λευκορωσία (12.11,16:00) και την Ισλανδία (16.11,16:00), που θα γίνουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και για την Εθνική Νέων Κ19, με επίσης …έντονο ασπρόμαυρο χρώμα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Θέος κάλεσε τους Τίτο Κουτεντάκη, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιώργο Κούτσια και Νίκο Σπυράκο για τα ματς του 2ου προκριματικού ομίλου, που θα γίνουν στην Πάτρα και την Ναύπακτο. Πρώτο ματς με τη Ρωσία στις 10.11 (15.00) και ακολουθούν αυτά με Νησιά Φερόε (13.11) και Γερμανία (16.11).

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΔιεθνείςΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καραντώνης, με πόσες αγωνιστικές κινδυνεύει ο Μπερτόγλιο!
Next Article Θεσσαλονίκη: Ακόμη επτά κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική της Θέρμης

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US