Προς πρόταση μομφής

Επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει, ούτε όμως διάψευση κι όσο περνούν οι ώρες αυξάνονται οι πληροφορίες περί πρόθεσης στην γ.σ. της ΚΜΑ να ασκηθεί πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Σκόρδα, όπως αναφέραμε και σε πρωινό ρεπορτάζ του thessports. ( https://thessports.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%87%CF%8E%CF%82)

Από πλευράς ΚΜΑ τονίζεται ότι, όπως αναφέρεται και στην θεματολογία της προκήρυξης της γ.σ. θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της νυν διοίκησης. Ομως τόσο η συνέντευξη Στεφανίδη πριν από λίγες ημέρες, όσο και η ανακοίνωση του SUPER 3 τα ξημερώματα, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να τεθεί θέμα διοίκησης.

Λέγεται μάλιστα πως ήδη από πλευράς ΚΜΑ υπάρχει πρόταση για την επόμενη μέρα ή τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο της φετινής σεζόν. Επίσης υπάρχει και μία πληροφορία από συγκεκριμένη… πηγή ότι ήδη υπάρχει θέμα επιστροφής και του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο, αν τελικά αποχωρήσει από την ΠΑΕ, ο Λάμπρος Σκόρδας.

Οσο για την νυν διοίκηση, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνονται ούτε τα περί διοικητικού συμβουλίου (με την έννοια του να μαζευτούν στα γραφεία της ΠΑΕ), ούτε τα περί έκδοσης ανακοίνωσης, για την διαιτησία και την επερχόμενη γ.σ. της Λέσχης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει κάτι από τα παραπάνω τις επόμενες ώρες, αφού τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς.

Την Τετάρτη ο Λάμπρος Σκόρδας θα βρίσκεται στην ΕΠΟ και θα παραπονεθεί στην ΚΕΔ για την διαιτησία, ενώ στις 16:00 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η γενική συνέλευση της ΚΜΑ.