Σλόβαν: Κάνει… δώρα για να γεμίσει το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την ευρωπαϊκή του συνέχεια, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη και αν θέλει να συνεχίσει στο Europa Conference League θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Σλόβαν, στη Μπρατισλάβα.

Οι Σλοβάκοι, παρότι απομένουν κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες για το παιχνίδι, έχουν ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια τους για να γεμίσει το γήπεδο, δείχνοντας από νωρίς ότι η αναμέτρηση αποτελεί «τελικό» και για αυτούς.

Στην προσπάθεια να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο μάλιστα ξεκίνησαν έναν διαγωνισμό, με έπαθλα μπάλες και συλλεκτικά κασκόλ του επερχόμενου παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνεται μια κλήρωση καθημερινά από αύριο και για τις επόμενες 14 ημέρες, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι κάτοχοι των ευρωπαϊκών «διαρκείας» της Σλόβαν, αλλά και όσοι αγοράσουν μεμονωμένο εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς (η Σλόβαν έχει μέχρι στιγμής καλύτερο συντελεστή τερμάτων), με την Κοπεγχάγη να βρίσκεται στην κορυφή του έκτου ομίλου, με δύο περισσότερους.