Ελεύθερη η Ντιαλό που φέρεται να πλήρωσε δύο άνδρες να δείρουν συμπαίκτριά της!

Ελεύθερη αφέθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, μετά την φερόμενη επίθεση σε μια συμπαίκτριά της την περασμένη εβδομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η Ντιαλό είχε τεθεί υπό κράτηση από την Περιφερειακή Αστυνομική Υπηρεσία των Βερσαλλιών στο πλαίσιο της διαδικασίας που άρχισε μετά την φερόμενη επίθεση.

Η εφημερίδα «Equipe» ανέφερε ότι η 26χρονη, φέρεται να προσπάθησε να τραυματίσει σωματικά την συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, βάζοντας δύο μασκοφόρους άνδρες να την τραβήξουν έξω από ένα αυτοκίνητο και να της επιτεθούν στις 4 Νοεμβρίου.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου και προστίθεται: «Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας».

Η Ντιαλό, η οποία μετρά επτά συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2016 όταν και πήρε μεταγραφή από την Γκινγκάμπ.