«Νίκες και χαρά στον κόσμο»

Στην κινητή μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Έκθεση βρέθηκαν ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Γιάννης Σκόνδρας με τον τελευταίο να κάνει δηλώσεις. Αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα, τις νίκες με Πλατανιά και Ζίμπρου, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με τη Νίκη βόλου.

Για την εκδήλωση στη ΔΕΘ είπε:«Νομίζω με την παρουσία μας εδώ δίνουμε χαρά στον κόσμο όσο μπορούμε. Σίγουρα θέλουμε συνέχεια να δίνουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, για αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να πάρουμε τις νίκες και να τους δίνουμε χαρά».

Για το κλίμα στην ομάδα ανέφερε: «Υπάρχει μία συνέχεια με παιχνίδια και πρέπει να είμαστε απόλυτα στραμμένοι σε αυτά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να κερδίζουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλάμε για καλό ή κακό κλίμα. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε».

Για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου τόνισε: «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι οι νίκες μέσα και έξω, σίγουρα είναι ένα μείον ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Κάποια παιχνίδια που πήγαν στην Εθνική ίσως να είναι κουρασμένα, όμως όλοι είμαστε επαγγελματίες, έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για τη δική του παρουσία επεσήμανε: «Άλλο πέρυσι, άλλο φέτος. Κάθε μέρα θέλω να έχω βελτίωση. Έχω βελτιώσει πολλά λάθη από πέρυσι και δουλεύω για να είμαι καλύτερος στα παιχνίδια».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρεάσει τον ΠΑΟΚ: «Ίσως. Κάποια παιδιά ήταν στην Εθνική. Ολοι, όμως, είμαστε επαγγελματίες και θα είμαστε πανέτοιμοι».