Βίτορ: «Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν»

Ο Μιγκέλ Βίτορ στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ και στο κινητό περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για το επεισόδιο που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και την συνέχεια της φετινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο αμυντικό το όποιο επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα στον ίδιο και στον προπονητή του ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν, όπως είπε:

«Φυσικά και το θέμα ανήκει στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται, αλλά που πρέπει να μένουν και λύνονται μέσα στα αποδυτήρια. Δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό το θέμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα ήμουν ένας σωστός επαγγελματίας, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλη μου την έως τώρα καριέρα. Κανείς δεν έχει να πει τίποτα κακό για τη συμπεριφορά μου και τον επαγγελματισμό μου. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά και όλοι μαζί μέσα στην ομάδα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια για να κερδίσουμε παιχνίδια και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Βίτορ ξεκαθάρισε πως δεν έθεσε ποτέ θέμα αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ:

«Όχι, δεν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Λύσαμε το θέμα μέσα στην ομάδα και κοιτάμε όλοι μπροστά. Ξέρω ότι έχω τη στήριξη του ΠΑΟΚ και χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, η οικογένειά μου νιώθει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα».

Τέλος μιλώντας για τον φετινό ΠΑΟΚ είπε:

«Ίσως φέτος οι παίκτες δουλεύουμε περισσότερο ως ομάδα. Συνολικά είμαστε πιο ομάδα. Δεν κοιτάμε μακριά, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε επόμενο παιχνίδι. Στα τελευταία παιχνίδια δουλέψαμε πολύ καλά και ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα τα οποία ελπίζουμε να συνεχιστούν και στο μέλλον. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πηγαίνουμε από νίκη σε νίκη».