«Ο Άρης είναι στην καρδιά μου»

Ο Σωκράτης Διούδης και τα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής Ελπίδων έβλεπαν το γκολ που πέτυχε η Σουηδία στις καθυστερήσεις και δεν πίστευαν στα μάτια τους… Όμως, όπως είπε αφήνοντας ασχολίαστο το γκολ των Σουηδών, «εμείς κάναμε λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν παίρναμε ένα αποτέλεσμα θετικό με την Σουηδία δεν θα εξαρτιόταν η τύχη μας από άλλους…».

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπρυζ μίλησε στον Arena FM για την πετυχημένη φουρνιά της Εθνικής Ελπίδων, ο κύκλος της οποίας έκλεισε, αλλά και για τον Άρη.

Για την πορεία της εθνικής Ελπίδων και το μέλλον είπε:

«Για μένα και τα υπόλοιπα παιδιά των Ελπίδων έκλεισε ένας κύκλος. Είχαμε πολλές επιτυχίες με την Ελπίδων, μεγάλα αποτελέσματα και ελπίζω να ξανανταμώσουμε με πολλά από τα παιδιά στην εθνική Ανδρών. Πρέπει να κάνω υπομονή. Να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος και ίσως έτσι να μπορέσω να φτάσω στην Ανδρών.

Για τον ίδιο και την παρουσία του στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπρυζ:

«Το βελγικό πρωτάθλημα είναι μια κλάση ανώτερο από το ελληνικό. Κοιτάζω βήμα – βήμα να βελτιωθώ και να κοιτάξω πιο ψηλά. Μου αρέσει και ο συναγωνισμός που υπάρχει στην Μπρυζ για μένα. Με κάνει καλύτερο».

Για το αν βοήθησε τον Άρη με τη μεταγραφή στην Κλαμπ Μπρυζ:

«Αυτός ήταν ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω στον Άρη φεύγοντας για την Μπρυζ. Τον Άρη τον έχω στην καρδιά μου. Είμαι από μικρό παιδί μέσα στην ομάδα, αλλά τώρα έχω φύγει για να κάνω καριέρα και μακάρι ο Άρης να έχει βρει το δρόμο του και να επιστρέψω κάποια στιγμή».

Για την παρουσία του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

«Ηταν η μόνη λύση η Γ’ Εθνική για τον Άρη με τα προβλήματα που είχε τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα είναι σε ανθρώπους που δεν κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον και έχουν ως προτεραιότητα την ομάδα. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα στη συνέχεια».