Ζίβκοβιτς: «Δύσκολη βραδιά, πρέπει να πούμε μια συγγνώμη»

Μια μεγάλη «συγγνώμη» είχε να πει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει να επέλθουν αλλαγές στην ομάδα η οποία καλείται να βγάλει αντίδραση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Τι να πω είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για όλους, από τους παίκτες το τεχνικό τιμ μέχρι και τους φιλάθλους. Θέλω να πω μια συγγνώμη εκ μέρους όλων γιατί πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Να βγάλουμε αντίδραση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν τη θέληση να κερδίσουν τα παιχνίδια που αγωνίζονται, πρέπει λοιπόν να βγάλουμε αντίδραση».

Όσον αφορά τον λόγο που λείπει το πάθος από τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό και να το αναλύσουμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε σίγουρα κάτι, θα πρέπει να δούμε τι είναι αυτό».

Αναφορικά με τον Λουτσέσκου και το αν ευθύνεται που δημιούργησε προσδοκίες: «Δε ξέρω τι να απαντήσω σχετικά με αυτό. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή αλλά και πρόσωπα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι να δουλέψουμε πολύ και να μη λέμε πολλά».

Ενώ συνέχισε: «Όπως είπα και πριν, οφείλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να πούμε μια συγγνώμη. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, δεν μας βγήκε. Δεν είναι η στιγμή να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις».