“Υπάρχει ποιότητα στα χαφ”

Στους ποιοτικούς χαφ, που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Βίλιαν Φλουτ, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στην Τούμπα…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Ήταν καλή η διακοπή γιατί είχαμε πολύ σκληρές προπονήσεις για οκτώ εννιά εβδομάδες και χρειαζόμασταν ξεκούραση γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα βλέπουμε πρόοδο αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αποτελέσματα. Από τον Ιούλιο υπάρχει ανοδική πορεία πάντως.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι παρά την απουσία κόσμου, έπαιξαν καλά στο τελευταίο ματς όπως είδαμε στο βίντεο. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει την ενδεκάδα, θα είναι δύσκολο. Πάντα όμως είναι μία ευκαιρία για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα.

Είναι άσχημο να μην υπάρχουν θεατές, μου έχει ξανασυμβεί δύο φορές. Το ποδόσφαιρο χάνει από αυτό, είναι φρικτό. Το παιχνίδι είναι για τους οπαδούς, καλύτερα να υπάρχουν 40.000, παρά κανένας!

Ο ΠΑΟΚ είναι καλός επιθετικά, έβαλε τέσσερα γκολ στον Πλατανιά. Ξέρω αρκετούς παίκτες από την Ολλανδία όπως οι Μαντούρο και Μάρτενς, έχουν κάλους μέσους. Έχει πολύ ποιότητα στα χαφ».

Για το ματς με τον Εργοτέλη που ακολουθεί:

«Δεν κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη, προέχει αυτό με τον ΠΑΟΚ, πάντα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σηματικό. Για τον Εργοτέλη θα μιλήσουμε στη συνέχεια».