Έξαλλοι στη Super League, επίσημο αίτημα να γίνει κανονικά η αγωνιστική

Η αστυνομία ζήτησε να αναβληθεί τόσο το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός όσο και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ λόγω της επίσκεψης του Πάπα αλλά και της συμπλήρωσης 13 χρόνων από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Το αίτημα μάλιστα έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της Λίγκας, οι οποίοι εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους σ’ αυτήν την περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μέσω του προέδρου του συνεταιρισμού Γιώργου Μποροβήλου, εστάλη απάντηση στον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στην Αστυνομία, πώς κάτι η πιθανότητα αναβολής είναι κάτι που βρίσκει σφόδρα αντίθετους άπαντες.

Η Λίγκα από την πλευρά της τονίζει ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες, ενώ γίνεται σαφές πως κάτι τέτοιο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας από τη στιγμή που έχουν προγραμματιστεί αεροπορικά εισιτήρια κι η ΚΕΔ έχει κάνει τους προγραμματισμούς της για τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Επίσης, από τη Super Leagueλένε ότι «δεν είναι δυνατόν μόλις λίγα 24ώρα από τη σέντρα των αγώνων, να υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτά γεγονότα (επέτειος Γρηγορόπουλου και επίσκεψη Πάπα) είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η απάντηση της Λίγκας είναι στα χέρια των Αρχών από το βράδυ της Τρίτης (30/11), η στάση για να μην γίνουν τα δύο ματς παραμένει αρνητική. Όπως και να έχει μέσα στην ημέρα – πιθανότατα μέσα στο μεσημέρι – θα υπάρχει τελική απόφαση.

Πηγή: gazzetta.gr