Την Κυριακή πάει… Δημαρχείο

Η σεζόν είναι προ των πυλών, το πρωτάθλημα της Football League είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου και δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα, ο Απόλλων Καλαμαριάς παρουσιάζεται στον κόσμο της Καλαμαριάς.

Από το πρωί της Κυριακής, ξεκινά μια σειρά δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων μπροστά από το Δημαρχείο της Καλαμαριάς, που έχουν στόχο να φέρουν τον Απόλλωνα πιο κοντά στον κόσμο…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής :

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 υποδέχεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15 στο κεντρικότερο σημείο της Καλαμαριάς, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10.30 το πρωί, με μια σειρά από εκδηλώσεις, που αφορούν την Επίσημη Παρουσίαση της Επαγγελματικής ομάδας, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και την Επίσημη Έναρξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Οι εκδηλώσεις στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. της Κυριακής και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι. Θα υπάρχουν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα έχουν… ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Ακόμη, σε ειδικό σταντ της Π.Α.Ε. θα παρέχονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας της περιόδου 2014-15, αλλά και για τις Εγγραφές στις Ακαδημίες της Π.Α.Ε.

Ραντεβού για όλους στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, μπροστά από το Δημαρχείο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί!»