«Καρφιά» Κεραμιδά για τη διαιτησία!

Στις απουσίες αλλά και την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ήττα, στάθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Κεραμιδάς, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε τραυματισμένη την Καρλάφτη, ενώ τραυματίστηκε και η Χαιριστανίδου που είχαμε υπολογίσει βάση σχεδίου να παίξει στη θέση 3, εάν οι αντίπαλοι έπαιζαν με 3 ψηλές. Όντως όταν το έκαναν, εμείς είχαμε την Χαιριστανίδου έξω και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τρεις κοντές. Εκεί μας δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα με τις παγίδες που μας έκαναν.

Η προσπάθεια που κάναμε, και με βάση τις απουσίες που είχαμε, ήταν πολύ καλή. Στο 01:58 υπάρχει ριμπάουντ και ενώ η κατοχή ήταν δικιά μας την έδωσε στον Ολυμπιακό. Θα μου πεις ένα λάθος; Ένα αυτό και ένα στο δεύτερο ημίχρονο το hedge out, είναι 4 πόντοι του Ολυμπιακού. Είναι η διαφορά μας. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία. Δεν το έκαναν εσκεμμένα, αλλά έγιναν τρομερά λάθη. Τα κορίτσια έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια και το κρατάω αυτό. Ακολούθησαν το πλάνο».