«Ψήφισα Μώραλη για να μην πέσουμε»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος. Ούτε λίγο ούτε πολύ τονίζει πως κατά τη θητεία του ψήφισε τον Γιάννη Μώραλη για πρόεδρο της Super League προκειμένου να μην υποβιβαστεί η ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ θα έπεφτε κατηγορία αν δεν έπαιρνε αδειοδότηση. Ήταν “νόμος” που είχε ψηφιστεί από τη Σούπερ Λιγκ με ψήφους 13-3. Όταν έγινε η ψηφοφορία για να ανατραπεί αυτό το δεδομένο, ψήφισα υπέρ του Μώραλη και η απόφαση άλλαξε με ψήφους 15-1 και την Ξάνθη να μειοψηφεί», δήλωσε στην εφημερίδα Live Sport.

Όσο για το αν υπήρχε περίπτωση να πάρει η ΑΕΚ δανεικό τον Τάτο, είπε: «Μας τον πρότεινε ο μάντζέρ του, Κίμωνας Κοκορόγιαννης. Εμείς τότε είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν συζητούσαμε το ενδεχόμενο δανεισμού του, αλλά αγοράς του. Ή στη χειρότερη, να τον πάρουμε δανεικό με οψιόν αγοράς (σ.σ. από τον Ολυμπιακό). Όπως είχε συμβεί με τον Μητρόπουλο από τον Παναιτωλικό».

Τελος, για το ενδεχόμενος δανεισμού του Φετφατζίδη, ανέφερε: «Εγώ δεν έκανα καμία κίνηση για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν θυμάμαι καλά, ο Ξενιάδης είχε πει ότι ήθελε να κάνει τρεις καλές μεταγραφές και είχε ρίξει το όνομά του Φετφατζίδη στο τραπέζι».