Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τον προπονητή της Εθνικής

Η αναζήτηση σχετικά με τον διάδοχο του Φαν Σχιπ συνεχίζεται κανονικά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αθήνα,με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη να συγκεντρώνει πληροφορίες για διάφορους προπονητές από την ευρωπαϊκή αγορά (Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία κατά κύριο λόγο). Εν συνέχεια θα προχωρήσει σε συζητήσεις με τις περιπτώσεις, οι οποίες ταιριάζουν για τον γαλανόλευκο πάγκο.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον «Σπορ FM», την Παρασκευή μέχρι σήμερα Τρίτη, ο Κώστας Κωνσταντινίδης, βρέθηκε στη Γερμανία, με

σκοπό να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με προπονητές από τη συγκεκριμένη αγορά.
Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι ξένος τεχνικός, ο οποίος έχει εργαστεί στην Ελλάδα. Μία τέτοια περίπτωση είναι του πρώην προπονητής ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο όμως δεν έχει γίνει κάποια επαφή.

Σε ό,τι αφορά το κασέ του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ, ενώ το πιθανότερο είναι να μπει στο συμβόλαιό του ένα μεγάλο μπόνους πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024, ώστε να αυξηθεί το συνολικό πόσο.