By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κλάτενμπεργκ : «Αν δεν ήταν κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Κέιν, τότε δεν ξέρω τι είναι»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΕΘΝΗ

Κλάτενμπεργκ : «Αν δεν ήταν κόκκινη κάρτα το τάκλιν του Κέιν, τότε δεν ξέρω τι είναι»

Τhessports
Last updated: 20/12/2021 14:55
Τhessports
Share
SHARE

Δίκιο στη Λίβερπουλ για τις διαμαρτυρίες της στο παιχνίδι με την Τότεναμ έδωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μέσω της στήλης του στην «Daily Mail», ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ συμμερίστηκε τις φωνές των «κόκκινων (και την οργή του Γιούργκεν Κλοπ) για τις διαιτητικές αποφάσεις.
Εξέφρασε την απορία του λοιπόν για το πώς ο Κέιν δεν είδε την κόκκινη κάρτα μετά το σκληρό τάκλιν του στον Ρόμπερτσον και σημείωσε ότι θα έπρεπε οι φιλοξενούμενοι να έχουν κερδίσει πέναλτι στην ανατροπή του Ζότα.

Αναλυτικά η κριτική του Κλάτενμπεργκ

Για το τάκλιν του Κέιν: «Αν το τάκλιν του Χάρι Κέιν στον Άντι Ρόμπερτσον δεν είναι κόκκινη κάρτα, τότε δεν ξέρω τι είναι. Το τάκλιν γίνεται ψηλά, πάνω από τον αστράγαλο και γίνεται καθυστερημένα. Ο Ρόμπερτσον είδε τον Κέιν και ήξερε ότι αν άφηνε το πόδι του στο έδαφος, συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες να έφευγε με φορείο και να περνούσε τα Χριστούγεννα με μπότα.

Επειδή πήδηξε γλίτωσε σοβαρή ζημιά και ο Κέιν την γλίτωσε με κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής VAR αποφάσισε ότι δεν ήταν προφανές λάθος. Εγώ θα είχα δείξει κόκκινη στον Κέιν. Επειδή είναι αρχηγός της Αγγλίας δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει ξεχωριστή αντιμετώπιση. Εγώ ποτέ δεν συμπεριφέρθηκα διαφορετικά στους διεθνείς παίκτες».

Για την ανατροπή του Ζότα: «Αυτό έπρεπε να καταλογιστεί ως πέναλτι. Ο Έμερσον πηγαίνει πίσω από τον Ζότα και δεν πετυχαίνει καν την μπάλα. Η Τότεναμ δεν θα έμενε με 10 παίκτες επειδή δεν ήταν ο τελευταίος αμυντικός, αλλά έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Για την αποβολή του Ρόμπερτσον: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και αυτό ήταν ένα ιδιαίτερα άγριο μαρκάρισμα. Άξιζε την κόκκινη κάρτα, αλλά όταν το φάουλ του Κέιν νωρίτερα ήταν χειρότερο. Πού βρίσκεται η συνέπεια στα σφυρίγματα; Πώς γίνεται ο διαιτητής VAR να καλεί τον διαιτητή για αυτή την φάση και όχι σε αυτή που εμπλεκόταν ο Κέιν;»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
Ήττα της Ελλάδας από την Ιταλία
Ρεάλ: Παράσταση νίκης για τον Πέρεθ!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Θετικός στον κορωνοϊό ο Ράφα Ναδάλ
Next Article Με Αγκιμπού αλλά χωρίς Μαντί Καμαρά η Γουινέα στο Κόπα Άφρικα

Τελευταία νέα

H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US