Στο CAS η Τότεναμ

Η Τότεναμ προετοιμάζεται για δικαστική μάχη με την UEFA, που τη χρέωσε με ήττα (0-3) στον ματαιωθέντα αγώνα με τη Ρεν και κόστισε τον αποκλεισμό της από το Europa Conference League.

Η απόφαση του συλλόγου να αμφισβητήσει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στο CAS επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είναι σίγουρος ότι η Τότεναμ θα μπορούσε να κερδίσει την υπόθεση.

«Ειλικρινά για μένα, τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας, η απόφαση που ήθελε να πάρει η UEFA είναι απίστευτη. Σίγουρα είναι άδικο. Αξίζουμε να παίξουμε για την πρόκριση στο γήπεδο, όχι με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ απογοητευμένος με τις αποφάσεις της UEFA», είπε ο Κόντε ενόψει του αυριανού προημιτελικού του Λιγκ Καπ με τη Γουέστ Χαμ.

«Η UEFA πήρε αυτή την απόφαση και μετά υπάρχει άλλο βήμα για να την επιβεβαιώσουμε ή όχι. Αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος με την UEFA γιατί όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα».

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ, πολύ σίγουροι για το επόμενο βήμα και επαναλαμβάνω ότι αξίζουμε να παίξουμε την πρόκριση στο γήπεδο, όχι στο δικαστήριο. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την UEFA γιατί όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα… ίσως υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα».