«Είμαστε πολύ κοντά στον Λάζαρ»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μιλώντας εκ νέου σήμερα αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στον Άρη λίγες μέρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος και όπως διαπίστωσε: «Τα πράγματα μπαίνουν σ’ έναν δρόμο, τώρα υπάρχει αξιοπιστία σε ότι ζητάμε και θέλουμε».

Όπως είπε, μάλιστα, αναφερόμενος στο θέμα της συμφωνίας με τον Κόστιν Λάζαρ «είμαστε πολύ κοντά, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Άρη ο Λάζαρ».

Σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στον ArenaFM ο Άρης θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και όχι απλά για να κάνει μεταγραφές.

«Είμαστε σε διαδικασία ένταξης νέων ποδοσφαιριστών. Το πρώτο που έχω να κάνω είναι να διαλέξω ικανούς ποδοσφαιριστές, που βάσει όλων όσων εξετάζονται αξίζουν να είναι στον Άρη. Δεν θέλουμε να γεμίσουμε το ρόστερ με παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν στην υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα. Εγώ ευθύνομαι που ο Άρης δεν έχει τώρα 30 ποδοσφαιριστές, αλλά ψάχνω για το καλύτερο. Πρέπει να οδηγηθούμε από έναν ασφαλή δρόμο εκεί που θέλουμε. Ο άλλος δρόμος έδειξε τα προηγούμενα χρόνια, ότι δεν ήταν ο σωστότερος».