Απλήρωτο προσωπικό, αναβολή προπόνησης

H παρακμή της Δόξας Δράμας, που πριν δύο χρόνια ήταν στα… σαλόνια της Σούπερ Λιγκ αρχίζει να προκαλεί θλίψη. Οι Μαυραετοί αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και σήμερα ματαιώθηκε η προπόνηση, επειδή το προσωπικό είναι απλήρωτο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να βρουν τα αποδυτήρια κλειδωμένα. Όταν τα άνοιξαν, ενημερώθηκαν ότι το νερό θα αργήσει να ζεσταθεί για να κάνουν το μπάνιο τους κι έτσι η προπόνηση ματαιώθηκε.

Διαβάστε το ρεπορτάζ…

Την Κυριακή η Δόξα Δράμας παίζει με αντίπαλο την Καβάλα την προσπάθεια όλης της χρονιάς. Τη Δευτέρα ξεκίνησε, θεωρητικά, η προετοιμασία της ομάδας για τον αποκαλούμενο από πολλούς «υπέρ πάντων αγώνα». Ωστόσο η προπόνηση δεν έγινε…

Την Κυριακή, κατά την άφιξη της ομάδας στην πόλη, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (15:15) θα γινόταν η προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής είχαν την πολυτέλεια της επιλογής να μην προπονηθούν και να ξεκουραστούν. Οι υπόλοιποι θα έκαναν κανονικά το πρόγραμμά τους. Σε αυτούς λογίζονταν οι τιμωρημένοι, οι τραυματίες και οι αναπληρωματικοί του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Παρ’ όλα αυτά, σχεδόν το σύνολο των παικτών που αγωνίστηκαν, μαζί με τους υπόλοιπους, έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο. Όμως τα αποδυτήρια ήταν κλειδωμένα και απουσίαζε το βοηθητικό προσωπικό, που σημειωτέον παραμένει απλήρωτο. Μετά από την σχετική αναζήτηση, έφτασε μετά από 35 λεπτά ο υπεύθυνος υπάλληλος και έφερε τα κλειδιά. Ωστόσο ενημέρωσε ότι το νερό θα αργούσε να ζεσταθεί. Οι παίκτες στο διάστημα της αναμονής περίμεναν καρτερικά στα σκαλιά έξω από το χώρο των αποδυτηρίων.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες βρίσκονταν μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ όπου ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίασή τους και συντόνιζαν τηλεφωνικώς!

Με βάση την αδυναμία στην άμεση εύρεση λύσεων, ο Τάσος Λευκόπουλος έδωσε την δική του συγκατάθεση για να αποχωρήσουν οι παίκτες κι έτσι η προπόνηση ματαιώθηκε…

Πηγή : Mikriliga.com