Μάντζιος : «Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος για τα πλέι-οφ»

Βέβαιος ότι η μάχη για τα πλέι-οφ θα συνεχίσει να μαίνεται μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας δήλωσε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός εκτίμησε ότι θα παραμείνουν αρκετές ομάδες στο κόλπο και χαρακτήρισε κλειδί το ποιος θα είναι πιο συγκεντρωμένος.

Όσο για τον Άρη, τόνισε ότι θα είναι κομβικός μήνας ο Γενάρης και εξήγησε τη σημασία που θα έχει (μετά τα τόσα προβλήματα με τον κορωνοϊό) η νίκη επί του Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος στη NOVA

Για τα θέματα που είχε η ομάδα με τον κορωνοϊό: «Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τα κρούσματα και νομίζω ότι παράλληλα μας έφεραν προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Είτε μιλάμε για την ακύρωση του αγώνα με τον Ατρόμητο, είτε για τον αριθμό των παικτών που είχαμε στις προπονήσεις, είτε γιατί πλησιάζουμε τις 15 ημέρες χωρίς παιχνίδι. Για να έχεις ρυθμό θα πρέπει να δίνεις παιχνίδια».

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάθε ομάδα δίνει τον δικό της αγώνα και τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα η οποία αγωνίζεται για την επιβίωσή της όπως είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Προφανώς είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να έχουμε πειθαρχία για να το κερδίσουμε. Γενικώς ο Γενάρης είναι κομβικός μήνας με τα διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τα οποία θα φτάσουν μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη. Θέλουμε να έχουμε υγεία γιατί πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του δύσκολου μήνα».

Για τον αριθμό των ομάδων που διεκδικούν θέση στα πλέι-οφ: «Πιστεύω ότι έτσι θα πάει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα βγει νικητής αυτός που θα παλέψει περισσότερο και θα είναι σοβαρός σε κάθε παιχνίδι».

Για την απουσία του κόσμου: «Λείπει πολύ από το γήπεδο και κυρίως για τον Άρη είναι πολύ σημαντική η απουσία του στον βαθμό που θα θέλαμε να ήταν. Τον έχουμε ανάγκη και μακάρι σύντομα να του δοθεί η δυνατότητα επιστροφής».