«Χρυσό συμβόλαιο σε Σφιντέρσκι, πότε φεύγει από την Ελλάδα»

Στον «αστερισμό» του Κάρολ Σφιντέρσκι κινούνται για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ της Πολωνίας, αυτή τη φορά για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στο MLS και την Σαρλότ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από την πατρίδα του, ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για την Πολωνία, όπου θα περάσει μερικές ημέρες, μέχρι να πετάξει για την Αμερική την επόμενη Δευτέρα.

Σε πρώτη φάση, με βάση πάντα τα όσα αναφέρουν οι Πολωνοί, θα ταξιδέψει μόνος του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η οικογένεια του.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα για τον «Σβαρόφσκι», αναφέρεται πως το συμβόλαιο του με την Σάρλοτ θα του αποφέρει 1,2 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, με τους Πολωνούς να το χαρακτηρίζουν «χρυσό».

Υπενθυμίζεται το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσεις τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να καρπώνεται το μεγαλύτερο κομμάτι τους φυσικά, και την πρώην ομάδα του να δικαιούται 550 χιλιάδες ευρώ, αφού είχε κρατήσει το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης.