Όλα δείχνουν αναβολή για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν πως η ΕΠΟ θα αναβάλει τη ρεβάνς Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λόγω των καιρικών συνθηκών που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Λόγω της δυνατής χιονόπτωσης που πέφτει και στην Αττική έκλεισε η εγκατάσταση στο ΟΑΚΑ, μια εξέλιξη που ίσως φέρει αναβολή στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Το χιόνι δημιούργησε προβλήματα και έτσι στις 11 το πρωί η Διοίκηση του σταδίου αποφάσισε να κλείσει την εγκατάσταση. Ενημερώθηκε και ο υπεύθυνος για τον στίβο Σπύρος Βασδέκης. Ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε αθλητές και προπονητές που μπορεί να είχαν προγραμματίσει προπόνηση.

Έτσι, η εγκατάσταση θα παραμείνει κλειστή τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη το πρωί. Στη συνέχεια θα εκτιμηθεί η κατάσταση και αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες θα ανοίξει. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (26/01) το απόγευμα (17:00) είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, μετά το 0-0 της Τούμπας. Μετά από τέτοια εξέλιξη φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει το παιχνίδι…