Θα διανυκτερεύσουν στα Σπάτα ο Γιαννίκης και οι συνεργάτες του – Τρομερή ταλαιπωρία των παικτών!

Πέντε παίκτες συν μέλη του staff, τα οποία μετά από τέσσερις ώρες αναμονής φεύγοντας από τα Σπατα, κατάφεραν να φτάσουν στο «Holiday Inn» αφού η κατάσταση στην Αττική οδό είναι τραγική. Μάλιστα, έχουν αφήσει τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από πλευράς ΑΕΚ, όμως, για να βολευτούν στο ξενοδοχείο, είναι ανέφικτο να γίνει κάτι, αφού στο «Holiday Inn» γίνεται πανικός. Και αυτό γιατί δεν ήταν παίκτες της ΑΕΚ που σκέφτηκαν να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά την ομάδα, «στο ξενοδοχείο από τον κόσμο που έχει φθάσει, δεν υπάρχει όχι δωμάτιο, όχι αίθουσα αλλά με δυσκολία βρίσκεις καρέκλα».

Από κει και πέρα, υπάρχει επικοινωνία με όλους όσοι βρίσκονται στο ξενοδοχείο, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν υπάρχει τρόπος απεγκλωβισμού τους.

Την ίδια στιγμή όσοι έμειναν Σπάτα και δεν ξεκίνησαν ναι μεν γλύτωσαν αυτή την ταλαιπωρία, αλλά θα διανυκτερεύσουν στα Σπάτα αφού δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν από εκεί. Πλέον το προπονητικό δεν είναι καν προσβάσιμο και το χιόνι που υπάρχει δεν έχει καμία σχέση με τις πρωινές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Στα Σπάτα είναι περίπου δέκα μέλη της ομάδας ανάμεσα στους οποίους ο Γιαννίκης, βοηθός του, ο Δημητριάδης, ο αναλυτής, ο γιατρός και αλλά πέντε μέλη του staff.

Επίσης στα Σπάτα είναι και ένας εκ των βοηθών του Κορομηλά, ο οποίος μοιράζει κουβέρτες από αυτές που έχει η ομάδα για τον πάγκο στους αγώνες και απόψε θα βολευτούν εκεί.

Όσοι εγκλωβίστηκαν στα Σπάτα, θα κοιμηθούν σε καναπέδες και κρεβάτια μασάζ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι δυνατόν με την Αττική Οδό να είναι κλειστή, να φύγουν από τα Σπάτα, εκτός του ότι πλέον δεν μπορούν να οδηγήσουν έξω από το προπονητικό. Αλλά με την Αττική Οδό κλειστή δεν γίνεται να φύγουν.

Οι συγκεκριμένοι βεβαίως ήταν τυχεροί γιατί γλίτωσαν την ταλαιπωρία στην Αττική Οδό αλλά για πρώτη φορά το προπονητικό θα λειτουργήσει και ως νυχτερινό κατάλυμα!

Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στα δυο μέτωπα ταλαιπωρίας της… μισής ομάδας και είναι άγνωστες οι συνθήκες που θα συναντήσουν αύριο το πρωί