Δεν ήρθε Θεσσαλονίκη η Άρτα

Κανονικά αυτή την ώρα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε την Αναγέννηση Άρτας στο κλειστό της Μίκρας, για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η ομάδα από την Άρτα δεν ξεκίνησε ποτέ το ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε αρκετές απουσίες και έτσι έμεινε στην πόλη της.

Ο Δικέφαλος έδωσε κανονικά το παρόν στη Μίκρα, όπου και πραγματοποιεί κανονικά προπόνηση, με τον ΠΑΟΚ φυσικά να παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης, με τους διαιτητές να κατοχυρώνουν το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Πελεκίδη.

Με αυτούς τους δύο βαθμούς, ο Δικέφαλος μειώνει την διαφορά στους δύο βαθμούς από τη Νέα Ιωνία, καθώς φτάνει τους 8, ενώ η ομάδα της Αθήνας έχει 10.

Το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, όπου και θα υποδεχθεί στο κλειστό της Μίκρας τη Νέα Ιωνία στο ντέρμπι κορυφής της Β’ φάσης, με την ΟΧΕ να κάνει γνωστή τις επόμενες ημέρες την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Τη νίκη, χωρίς να αγωνιστεί, πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco επί της Αναγέννησης Άρτας, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, λόγω μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Έτσι το φύλλο αγώνος έκλεισε με νικητή τον ΠΑΟΚ mαteco με 10-0».