Γρηγορίου: «Το ήθελε ο Θεός να προκριθούμε»

Ο Mιχάλης Γρηγορίου δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα μπορούσε να μην τα δώσει όλα ώστε να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

ρχικά, σε ερώτηση για τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση και αν νιώθει δικαιωμένος, ο κόουτς της στερεοελλαδίτικης ομάδας απάντησε: «Στήσαμε την ομάδα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε άλλη τακτική και φιλοσοφία όμως σήμερα για το κύπελλο απέναντι σε έναν καλό Άρη. Καταφέραμε να κρατήσουμε πάλι το μηδέν, να πάμε στη διαδικασία της παράτασης, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να δεχθούμε και δεύτερο πέναλτι, νομίζω η τύχη ήταν μαζί μας. Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής της Λαμίας πρόσθεσε: «Έχω πει ότι όταν είσαι στους ”8” και υπάρχει μπροστά σου το να πας στους ”4”, δεν νομίζω ότι υπάρχει προπονητής που θα το αμελήσει, το ίδιο κάναμε και εμείς. Θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, το πετύχαμε και σήμερα παιζόταν η πρόκριση. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι (σ.σ με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας), εννοείται ότι πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, είχαμε μία σπάνια ευκαιρία για διάκριση, το θέλαμε και ευτυχώς το κάναμε».