By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αλλάζει όνομα το γήπεδο της Μπαρτσελόνα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζει όνομα το γήπεδο της Μπαρτσελόνα!

Τhessports
Last updated: 29/01/2022 13:01
Τhessports
Share
SHARE

Όχι μόνο χορηγός νέας φανέλας: η σχέση της Μπαρτσελόνα με τον γίγαντα της ροής μουσικής Spotify θα μπορούσε να πάει παραπέρα και να αφορά και το «Καμπ Νου», το ιστορικό γήπεδο που φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες των «Μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με τη Marca, στο πλαίσιο της συμφωνίας που θα δεσμεύσει τις δύο εταιρείες, η «Μπάρτσα» θα μεταβιβάσει και τα δικαιώματα ονομασίας της εγκατάστασης στο Spotify.

Με αυτόν τον τρόπο το γήπεδο θα είναι πια το «Καμπ Νου Spotify». Οι λεπτομέρειες για τη διάρκεια της συμφωνίας είναι ακόμη άγνωστες (για τη χορηγία της φανέλας έγινε λόγος για πέντε χρόνια), ενώ όσον αφορά τα νούμερα, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κερδίζει μεταξύ 65 και 70 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Spotify ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, αφού ο σουηδικός κολοσσός δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με την Άρσεναλ.

Ο Ντάνιελ Εκ, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Spotify, είναι φανατικός οπαδός των «Κανονιέρηδων» και έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να συνεργαστεί με το σύλλογο του Λονδίνου. Η Μπαρτσελόνα -εξετάζοντας το ενδεχόμενο συμφωνίας- εκτίμησε το γεγονός ότι το Spotify είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα, με ένα συγκεκριμένο επίπεδο κύρους.

Ο καταλανικός σύλλογος είχε επίσης συγκεντρώσει προσφορές από την κινεζική εταιρεία τεχνολογίας και ψυχαγωγίας Tencent, καθώς και από τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων Vegan και Polkadot, αφού η Rakuten αποφάσισε να μην επεκτείνει τη συμφωνία της με τη λέσχη πέρα από τις 30 Ιουνίου, αν και είχε υποβάλει προσφορά χορηγίας για το μανίκι της φανέλας.

Η Μπαρτσελόνα αρχικά σκόπευε να πουλήσει τα δικαιώματα ονομασίας του «Καμπ Νου» για 15 χρόνια, αλλά το Spotify προτίμησε να συνάψει μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Καμπ ΝουΜπαρτσελόνα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επέκταση συνεργασίας ΠΑΟΚ-Τσαούση
Next Article Μέσα ο Λοβ αλλά…

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US