Έξαλλος ο Γρηγορίου: «Από την Μποτσουάνα ως την… Premier League!»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξέσπασε μετά το ματς με τον ΟΦΗ και με τις δηλώσεις του ανέδειξε το πολύ σοβαρό πρόβλημα των συνεχόμενων αγώνων όχι μόνο για τη Λαμία αλλά και για όλες τις ομάδες.

Διαβάστε αναλυτικά το τι είπε ο τεχνικός της Λαμίας στην COSMOTE TV:

Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά. Η προσπάθεια που κάνουν είναι απίστευτη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ γιατί για μένα είναι μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι δύο εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Δικαίως. Αλλά θεωρώ πως ήταν δίκαιη σήμερα η νίκη μας.

Τελειώνω για το κομμάτι με το παιχνίδι. Χωρίς να με ρωτήσετε κάτι θέλω να κάνω εγώ έναν μονόλογο. Θα ήθελα και εσείς και οι συνάδελφοί σας σε όλη την Ελλάδα – αλλά νομίζω ότι θα χρειαστείτε και τη βοήθεια με συναδέλφους σας ανά τον κόσμο – από δημοσιογράφους ανά τον κόσμο. Να μου πείτε όποτε μπορέσετε και εάν μπορέσετε εάν υπάρχει ομάδα παγκοσμίως από τη Μποτσουάνα μέχρι τη Premier League που να έχει παίξει 4,5 αγώνες σε 8,5 ημέρες. Εάν υπάρχει γιατί πραγματικά δεν το ξέρω. Δεν είναι ειρωνικό. Εάν υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ομάδα που να έχει παίξει 4,5 παιχνίδια σε 8,5 ημέρες θα ήθελα. Θα το θέτω σαν challenge. Η ερώτηση δεν ειρωνική. Είναι πραγματική. Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Τα ίδια αντιμετώπισα στην ΑΕΛ, στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο. Να κάνω μία ιδιαίτερη επισήμανση. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος. Μην πάει εκεί το μυαλό. Και αυτό είναι που με στεναχωρεί. Ότι δεν υπάρχει δόλος. Διότι εάν υπήρχε θα ασχολιόταν ο κ. Παπαϊωάννου, ο κ. Κούγιας και ο κ. Σπανός. Όλοι πρόεδροι με αυτό. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό διότι δεν υπάρχει δόλος. Υπάρχουν όλα τα άλφα στερητικά.