Επιστροφή Γκαράι για Μπενφίκα

Ο Ζορζ Χεσούς είναι σχεδόν σίγουρος πως ο Εζεκίελ Γκαράι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι καθόλου σίγουρος για τον Οσκαρ Καρντόσο! Κάτι που το παραδέχθηκε, μετά το τέλος του αγώνα με την Γκιμαράες, μιλώντας για την κατάσταση στην οποία είναι οι δύο ποδοσφαιριστές.

Μέχρι την Πέμπτη έχουμε ακόμα τρείς μέρες και είμαι βέβαιος ότι ο Γκαράι θα είναι καλά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για τον Καρντόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να παίξει», είπε ο προπονητής της Μπενφίκα, και θέλησε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του.

«Η Μπενφίκα δεν έχει μόνον έντεκα παίκτες, αλλά διαθέτει μια ομάδα 25 παικτών και όλοι τους είναι σημαντικοί. Σήμερα έπαιξαν 11 ποδοσφαιριστές, αλλά την Πέμπτη μπορεί να παίζουν κάποιοι άλλοι. Όλοι είναι σημαντικά κομμάτια της ομάδα και όλοι τους πρέπει να αισθάνονται ότι είναι σημαντικοί. Κοιτάζουμε αρκετά τη διαχείριση του υλικού. Η λέξη έχει νόημα μόνο σε σχέση με τα παιχνίδια, επειδή κάποιοι θα αισθανθούν  λιγότερο κουρασμένοι και κάποιοι άλλοι όχι. Τους χρειαζόμαστε όλους και δεν έχει να κάνει με επιλογές προσώπων, αλλά με την σκληρή πραγματικότητα. Αυτό κάναμε έως τώρα και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί είμαστε σε τέσσερις διοργανώσεις και τους χρειαζόμαστε όλους.»