By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μαρτίνς : “Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό, να είμαστε προσεκτικοί…”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς : “Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό, να είμαστε προσεκτικοί…”

Τhessports
Last updated: 04/02/2022 19:53
Τhessports
Share
SHARE

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports για το Κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του και την ιδιαιτερότητα του μικρού γηπέδου.

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό απέναντι στον Ιωνικό. Είναι καλή ομάδα και παίζει πολύ καλή και σκληρή άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ενώ σίγουρα αποτελεί ιδιαιτερότητα το ότι είναι μικρό το γήπεδο και θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Ο Ιωνικός δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και έχασε δύσκολα από τον Παναθηναϊκό…”, είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Για το αν υπολογίζει τον Ζοάο Καρβάλιο γενικά ή ακόμα και για το Κυριακάτικο ματς ο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος: “Φυσικά και έχω εικόνα του Καρβάλιο, μιλάω κάθε μέρα με τον Ιμπαγάσα, δεν υπάρχει Ολυμπιακός Α και Ολυμπιακός Β, είναι ένας ο Ολυμπιακός και απόλυτη η συνεργασία μου με τους προπονητές.

Ξέρω πως ο Καρβάλιο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και πως είναι έτοιμος να παίξει. Ξέραμε πως είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά του έλειπαν παιχνίδια, του έλειπε ο ρυθμός καθώς στα τελευταία παιχνίδια στην πρωην ομάδα του είχε παίξει μόλιος 5-10 λεπτά.

Υπολογίζω όλους όσοι είναι καλά, υπολογίζω και τον Κένι Λαλά, που δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημά του και πως αύριο θα αποφασίσουμε αν θα τον έχουμε μαζί μας την Κυριακή. Υπολγίζω σε όλους, μόνο ο Κώστας Φορτούνης, που έρχεται από σοβαρό τραυματισμό θέλει λίγο χρόνο ακόμα. Όπως είπα, έχουμε στενή συνεργασία με τον Ιμπαγάσα και δεν υπάρχει Ολυμπιακός Α και Ολυμπιακό; Β”.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Άρης : “Μέσα” οι Μπερτόγλιο και Γκάνεα ενόψει Βόλου
Next Article ΑΕΛ : «Επαναφορά μας στη Super League ή αποζημίωση από τις άλλες ομάδες εκτός Ολυμπιακού»!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US