Αυγενάκης : “Θέλουμε τους μόνιμους συνδέσμους- Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βοηθηθεί από την κυβέρνηση για την Νεα Τούμπα”

Δεν έχουμε θέμα με τους φιλάθλους. Είμαστε συνοδοιπόροι. Έχουμε θέμα με τους χούλιγκαν και τους τρομοκράτες” δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε :

“Θέλουμε τους μόνιμους συνδέσμους. Δεν θέλουμε όμως τις γιάφκες τρομοκρατών που πίσω από έναν σύνδεσμο, χρησιμοποιώντας το σήμα μιας ομάδας, γίνονται αγέλες και προχωρούν σε τυφλά χτυπήματα. Κάποιοι επωφελούνται ή τροφοδοτούν αυτούς τους στρατούς. Δεν έχουμε διάθεση να δείξουμε ανοχή” ανέφερε.

“Η πολιτεία βάζει κανόνες. Στελέχη της αστυνομίας βρίσκονται μέσα στα γήπεδα με κάμερες για να καταγράψουν τη ένταση σε μία θύρα και το υλικό να μπορεί να το χρησιμοποιήσει η αστυνομία και η δικαιοσύνη για να κάνουν τη δουλειά τους.

Η λέσχη φιλάθλων πρέπει να συνυπάρχει στο ίδιο κτήριο με την ΠΑΕ- ΚΑΕ με τη συναίνεσή τους και θα έχει την πλήρη εποπτεία. Στο μητρώο φιλάθλων θα έχουν πρόσβαση οι ΠΑΕ και ΚΑΕ”.

Για την Νέα Τούμπα :

” Κάθε ΠΑΕ που προχωρά σε σύγχρονες αθλητικές υποδομές πρέπει να βοηθηθεί από την κυβέρνηση και αυτό γίνεται όπως έχει γίνει και στο παρελθόν με άλλες ΠΑΕ”, ανέφερε με φόντο το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Πηγή : Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5