Ολοι πάνε Καυτανζόγλειο…

Εντάξει, δεν ζει και «χρυσές ημέρες», αλλά τουλάχιστον το Καυτανζόγλειο απέκτησε ξανά λίγη ζωντάνια… Με ουκ ολίγες ομάδες να ζητούν (φέρνοντας ανάλογη κίνηση και έσοδα) για έδρα τους το μεγαλύτερο δημόσιο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία χρόνια έμοιαζε «νεκρό» (πλην των αγώνων του Ηρακλή) και έφτασε στο σημείο να βάλει εισιτήριο 5 ευρώ για τους όσους ήθελαν να αθληθούν στους χώρους του.

Φέτος, οι συγκυρίες έχουν φέρει αρκετές ομάδες να ζητούν τη χρήση του Σταδίου, φέρνοντας -ξανά λέμε- έσοδα στη Διοίκηση, αλλά και «πονοκέφαλο» στους συντηρητές του χλοοτάπητα, καθώς ξαφνικά θα γίνουν διαδοχικοί αγώνες.

Αρχικά ζήτησε το γήπεδο και το πήρε για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής με τον Άρη, θα ακολουθήσει ο αγώνας του Ηρακλή για το Κύπελλο με το Λεβαδειακό (Τρίτη 23/9) και για τον ίδιο θεσμό θα παίξουν την Πέμπτη (26/9) Απόλλων 1926 – ΠΑΟΚ.

Μέχρι και ο Αιγινιακός σκέφτηκε να κάνει το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο (το οποίο έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα του) αλλά οι διαδοχικοί αγώνες δεν επέτρεψαν και τρίτο ματς μέσα σε τρεις (Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη) ημέρες.