“Θα κάνει μήνυση ο Παπαδόπουλος”

Για την επίθεση που δέχθηκε στα γραφεία της Μίκρας, χθες (24/2) το απόγευμα ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης και τόνισε ότι εντός της ημέρας θα κατατεθεί μήνυση.

«Είχε ένα ραντεβού στη Μίκρα με τον κ. Υψηλαντη και τον κ. Χαΐτογλου. Υπήρξε αρχικά ένα φραστικό επεισόδιο με κάποιους φιλάθλους. Η κατάσταση ηρέμησε με την παρέμβαση των επιχειρηματιών. Αργότερα, ο πρόεδρος έμεινε μόνος στο γραφείο του στη Μίκρα και τότε δύο άγνωστοι με κουκούλες και κράνη εισέβαλαν στο γραφείο και χτύπησαν τον πρόεδρο στο κεφάλι, στον αυχένα, έχει σπασμένο πλευρό και μώλωπες. Τον χτύπησαν με κράνη και γροθιές και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους», τόνισε αρχικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και σχετικά με το αν είχε προσωπική ασφάλεια ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είχε μπράβους. Ο πρόεδρος ποτέ δεν έλαβε έκτακτα μέτρα ασφαλείας και αυτό ήταν προσωπική του επιλογή. Αυτό που έγινε είναι απόλυτα καταδικαστέο και το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ήταν οπαδοί του Ηρακλή, ο Σάκης Ελευθεριάδης, τόνισε πως…«Προφανώς ήταν οπαδοί του Ηρακλή. Το κατάλαβε από αυτά που του έλεγαν. «Σήκω και φύγε δεν σε θέλουμε», ενώ σχετικά με το αν το περιστατικό σχετίζεται με κάποια προσωπική υπόθεση του πρόεδρου της ΠΑΕ υπογράμμισε: «Δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα. Το θέμα έχει να κάνει με τον Ηρακλή. Ο τόπος, ο χρόνος και αυτά που ειπώθηκαν το μαρτυρούν».

Αναφορικά με το αν πιστεύει πως ότι έγινε ήταν σχεδιασμένο επεσήμανε πως… «Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οργανωμένο. Εγώ απλώς λέω τι έγινε. Αυτό θα προκύψει από την προανάκριση. Εντός της ημέρας θα κατατεθεί μήνυση», ενώ για την επόμενη μέρα του Ηρακλή κατέληξε:  «Έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να φύγει. Ήταν θετικός σε συζητήσεις με επώνυμους Ηρακλειδείς. Δεν θέλει να αφήσει στην τύχη της την ομαδα. Δεν ξερω τι ήθελαν να πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να χαλάσουν κι άλλο το κλίμα στην ομάδα μετά τις δυο ήττες στο Καυτατζόγλειο. Φανταστείτε τι έγινε μετά. Όποιος έχει διαφορετική άποψη δεν φοράει κουκούλες. Δεν συζητάς με κουκούλα».