Ενέδρα σε πρόεδρο ΠΑΕ!

Φοβερές καταστάσεις λίγο μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της Football League, αφού άγνωστη έστησαν ενέδρα, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών!

Όπως μεταφέρει στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα a-sports.gr: «Απίστευτα πράγματα! Επίθεση από άγνωστο έξω από τα γραφεία της Ένωσης Β’ Εθνικής στην οδό Θεμιστοκλέους δέχθηκε κατά την αποχώρηση του από το συμβούλιο της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Εύβοιας βγήκε από το κτήριο στις 16.45 συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της Ηρακλή Ψαχνών Γιάννη Κεραμίδα. Εκεί τους είχαν στήσει ενέδρα δύο νεαρά άτομα με κουκούλα, που τους περίμεναν… Ο ένας εξ αυτών μόλις είδε τον Στούπα άρχισε να τον χτυπά με μανία στο κεφάλι με σιδερένιο γκλομπ, ενώ προσπάθησε να χτυπήσει και τον Κεραμιδά, ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει από το μένος των κακοποιών.

Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα, με τον Στούπα να είναι μέσα στα αίματα από τα χτυπήματα και τον δράστη να τρέχει, να ανεβαίνει πάνω σε μηχανάκι συνεργού του, που τον περίμενε και να εξαφανίζονται προς την οδό Ακαδημίας.

Στον Γιώργου Στούπα δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» για περαιτέρω εξετάσεις. Ο Γιάννης Κεραμιδάς, που γλίτωσε τα χειρότερα, έφυγε κουτσαίνοντας από το κυνηγητό, που είχε προηγηθεί με τους κακοποιούς».