By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Μας τα εξήγησε ο Ουντότζι”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Μας τα εξήγησε ο Ουντότζι”

Τhessports
Last updated: 17/09/2014 20:58
Τhessports
Share
SHARE

Συγκρατημένα αισιόδοξος και… χαλαρός, εμφανίστηκε ο Βλαντιμίρ Ζουράβελ, μία μέρα πριν την αυριανή πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Λευκορώσος προπονητής, που κατέστησε σαφές ότι πήρε πολλές πληροφορίες τόσο από τον συμπατριώτη του προπονητή τη Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ, όσο και από τον Ουντότζι, ο οποίος δούλεψε με τον Αναστασιάδη στον Πλατανιά και αύριο θα παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Ντινάμο Μίνσκ :

Για τους στόχους στην Ευρώπη : «Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε στους ομίλους, αλλά ο στόχος μας δεν σταματά εδώ. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αν μπορούμε θα πάμε στα νοκ άουτ ματς».

Για το αν θα ρίξει το βάρος στα πλέι οφ ή στους ομίλους της Ευρώπης: «Ο πρώτος μας στόχος είναι ο τίτλος και να παίξουμε αξιοπρεπώς στο Γιουρόπα Λιγκ και αν μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση».

Για την κατάσταση της ομάδας του μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ και τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, το είδαμε σε πολλά παιχνίδια. Έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει πολλούς διεθνείς, όπως ο Ρατς, ο Κάτσε, Έλληνες διεθνείς. Για το πρώτο που με ρωτήσατε, οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και πιστεύω δεν θα επηρεαστούν από την τελευταία ήττα».

Για τα φαβορί του ομίλου: «Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σ” αυτό. Παίζουν τέσσερις ομάδες και μετά την πρώτη αγωνιστική θα δούμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Κάθε μία θα πάρει αυτό που αξίζει».

Για το αν φοβάται την γεμάτη Τούμπα: «Προσωπικά δεν ανησυχώ, ο αρχηγός μας, ο Στάσεβιτς θα παίξει, οπότε μπορεί να σας πει».

Για τον Ουντότζι και κατά πόσο τον έχει συμβουλευτεί για να μάθει πράγματα: «Έχουμε μιλήσει. Μας έδωσε πληροφορίες για το πρωτάθλημα και τον προπονητή που γνωρίζει προσωπικά».

Για το αν θα μετρήσει η εμπειρία που έχει ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα στη φάση των ομίλων, σε αντίθεση με την ομάδα του: «Στα χαρτιά τα φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα. Γι” αυτό όμως το ποδόσφαιρο είναι ενδιαφέρον γιατί θα φανεί στο γήπεδο τι γίνεται. Εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Για το «βαρύ» γήπεδο και την δήλωση Αναστασιάδη ότι είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να παίξει περισσότερο με τη μπάλα: «Εμείς δεν έχουμε δει ακόμη το γρασίδι. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε την συνέντευξη, τόσο πιο γρήγορα θα προπονηθούμε. Και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχει χαρακτηριστικό την κατοχή μπάλας».

Αν συμβουλεύτηκε τον Προτάσοφ που πέρασε από την Ντιναμό: «Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε ο συνάδελφός μου από την Ζίμπρου (ο Ολεγκο Κουμπάρεφ). Οπότε έχει πιο φρέσκια εμπειρία».

Σχετικά άρθρα

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
TAGGED:Γιουρόπα ΛιγκΝτιναμό Μινσκ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πρόβλημα με Περέιρα
Next Article Μεγάλωσε η… θάλασσα στο κέντρο

Τελευταία νέα

H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
MEDIA ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
8 June, 2026
Follow US