ΜΜΕ Ιταλίας: «Ο Κούρτιτς μπορεί να γίνει ο ηγέτης κάθε ομάδας»

Η απόδοση του Γιασμίν Κούρτιτς δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην Ευρώπη, ενώ ήδη ομάδες της Ιταλίας τον έχουν στο στόχαστρο για τη νέα μεταγραφική περίοδο.

Δημοσίευμα από μέσο της Ιταλίας, αναφέρει μάλιστα ότι ο Σλοβένος μέσος είναι στα υπόψη ομάδων που θα ανέβουν προσεχώς στη Serie A και τον έχουν στη λίστα τους για ενίσχυση. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο μέσος του ΠΑΟΚ, είναι αρκετά έμπειρος ενώ αξιοσημείωτη είναι και η επίδοση του στο σκοράρισμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Γιασμίν Κούρτιτς σκοράρει κατά ριπάς και οι ομάδες που θα ανέβουν στη Serie A μπορούν να τον φέρουν και πάλι στην Ιταλία. Ο Σλοβένος μέσος με την εμπειρία του μπορεί να γίνει ο ηγέτης κάθε ομάδας που θα ανεβεί κατηγορία. Τα δικαιώματα του ανήκουν στην Πάρμα και με αυτή θα πρέπει να μιλήσει όποιος ενδιαφέρεται για τον Κούρτιτς που αγωνίζεται με δανεισμό στον ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν πραγματοποιεί εμφανίσεις αντάξιες ενός επιθετικού με 17 γκολ σε 35 παιχνίδια. Κάθε συζήτηση πάντως για την επιστροφή του έχει μεταφερθεί για τον Ιούνιο, όταν και θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Κούρτιτς με τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.