Αντιδρά ο Γαλανός…

Από την πρώτη στιγμή είχε φανεί πως υπάρχει «θέμα» στις σχέσεις του Χάρη Παπαγεωργίου, ως προέδρου του ερασιτέχνη, με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό. Για την ακρίβεια ο Γαλανός τονίζει πως η πλευρά του ΑΣ του βάζει συνέχεια τρικλοποδιές, κάτι που εξέφρασε πλέον και δημόσια σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην εκπομπή AllΑboutΑris on air στον Libero 107.4 ο θεσσαλονικιός επιχειρηματίας έθεσε θέμα ηθικής λόγω της δημοσιοποίησης του μνημονίου συνεργασίας με τον ΑΣ, ενώ ο ίδιος δεν το έχει διαβάσει ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έως τώρα συνεργασία του με τον Α.Σ: «Δε ξέρω από που να ξεκινήσω. Εγώ ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα και παλεύω εδώ και πόσο καιρό για το να υπογράψουμε το χαρτί με τη NOVA. Ένα χαρτί που παρακαλούσα τον πρόεδρο του Α.Σ να υπογράψει και τελικά το έκανε ο αντιπρόεδρος. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να καθυστερεί η συμφωνία και να χάνει ο Άρης σε κάθε ματς 15.000 ευρώ. Και πάμε στα βασικά. Αν είναι να παίρνει ο Α.Σ το 40%, τότε εγώ θα μείνω πίσω ταμειακά. Και να ρωτήσω. Έπαιρνε 40% στο παρελθόν και θα τα πάρει από εμένα;»

Για τα έσοδα που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής: «Είπαμε τον Άρη να τον βάλουμε σε ένα καθεστώς ησυχίας. Το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί άψογα και θα λειτουργεί. Σας διαβεβαιώνω γι αυτό. Οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους και όλα κυλούν ομαλά. Ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω κάτι δέχομαι και μία τρικλοποδιά. Τα έσοδα είναι περίπου 111.000 ευρώ και τα έξοδα 165.000. Και φυσικά θα πάω να πληρώσω το ΦΠΑ στην Εφορία, γιατί να πάω να τα πληρώσω στον Α.Σ; Με υποστήριξε πουθενά και δεν το ξέρω;»

Για το πότε ξεκίνησε να ενοχλείται από τις πρακτικές των μελών του Α.Σ:«Για να σας δώσω να καταλάβετε… Όλο αυτόν τον καιρό κάθε μέρα είχαμε ραντεβού με τους δικηγόρους μου και δεν ερχόταν κανείς. Με έφεραν από το Μονακό να μιλήσουμε, αλλά και πάλι με έστησαν. Έχω δύο δουλειές προσπαθώ να προλάβω τα πάντα και με στήνουν συνέχεια στα ραντεβού; Είναι δηλαδή τόσο πολυάσχολοι αυτοί; Ακόμα και σήμερα κανονίσαμε ραντεβού στις 16.00 αντί για πιο νωρίς. Σας το ξαναλέω η ομάδα λειτουργεί άψογα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιοι έχουν άλλα συμφέροντα, ή πηγαίνουν και συναντούν Ισπανούς χωρίς πριν να εξετάσουν να δυο ποιοι είναι, τότε τι να πω. Και πάλι αν υποστηρίζει πως είσαι σοβαρός, όταν πας να συναντήσεις κάποιον, το κρατάς καλύτερα μέσα σου. Και όταν έρθει η στιγμή εμφάνισε τους μετόχους. Δε χρειάζεται να βγαίνεις και φωτογραφίες. Ετσι κι αλλιώς ξέρουν ότι αν βρεθεί κάποιος πιο δυνατός από εμένα, τότε φεύγω ακόμα και αύριο».