Σοκάρει η εικόνα από το τραυματισμένο μάτι του Ανσαριφάρντ! (pic)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού προσφάτως τραυματίστηκε στο μάτι.

Η φωτογραφία που πόσταρε ο επιθετικός της ΑΕΚ… σοκάρει, ενώ κάτω από αυτή έγραψε ένα μεγάλο κείμενο μιλώντας για το γεγονός πως απαγορεύτηκε στις γυναίκες να παρακολουθήσουν το ματς του Ιράν, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος τους.

«Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον μετά τον τραυματισμό μου στο μάτι τη μέρα που αντιμετωπίζαμε το Λίβανο, στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας. Το κομμάτι ξύλου που υπήρχε στην τούρτα αν είχε πάει ένα χιλιοστό πιο πέρα θα μπορούσε να μου επηρεάσει την όραση από το ένα μάτι. Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά. Ειλικρινά ευχαριστώ τους γιατρούς στο νοσοκομείο που απέτρεψαν τον κίνδυνο. Ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα όρασης και σύντομα θα ξεκινήσω τις προπονήσεις στην Ελλάδα. Εξαιτίας της επέμβασης δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι, όπως οι γυναίκες έξω από το γήπεδο.

Είμαι πολύ λυπημένος και ντροπιασμένος από αυτά τα γεγονότα. Γιατί οι γυναίκες που ήρθαν να στηρίξουν την Εθνική ομάδα και τα παιδιά του Ιράν να έχουν τέτοια αντιμετώπιση; Η Εθνική ομάδα είναι ομάδα όλων των ανθρώπων στο Ιράν. Άνθρωποι που αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια. Το αίτημά μου είναι στα επόμενα παιχνίδια, οι γυναίκες της αγαπημένης μας πατρίδας να μπουν στα γήπεδο με απόλυτο σεβασμό από τους διοργανωτές, για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια με ασφάλεια και ειρήνη», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του Ανσαριφάρντ :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Ansarifard (@kariiiiim10)