Ο Λουίς Όλιβερ επιστρέφει…

Μπορεί ο Χάρης Παπαγεωργίου να παραιτήθηκε, δεχόμενος πιέσεις τα τελευταία 24ωρα, αλλά ο Λουίς Όλιβερ, ο οποίος ήταν σε επαφή με τον μέχρι σήμερα πρόεδρο του ΑΣ Άρης, δεν αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ποδοσφαιρική ομάδα των κιτρίνων.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Θεολόγος Αλεξανδράτος, ο οποίος είναι υπεύθυνος επικοινωνίας του Ισπανού επιχειρηματία, έχει ήδη σταλεί στον Χάρη Παπαγεωργίου η επίσημη πρόταση του Όλιβερ για να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό Άρη. Σύμφωνα με την πλευρά του Ισπανού, η πρόταση ισχύει και θα κατατεθεί και στον επόμενο πρόεδρο του ΑΣ Άρης.

«Ο κ. Όλιβερ παρέμεινε σε επαφή με τον κ. Παπαγεωργίου και την Τετάρτη μέσω e-mail έστειλε επίσημη πρόταση να αναλάβει τις τύχες του Άρη. Είτε είναι ο κ. Παπαγεωργίου, είτε άλλος η πρόταση ισχύει και θε επανέλθουμε. Πρέπει η πρόταση να παρουσιαστεί στο δ.σ. του Α.Σ.. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε. Πιθανόν να ήθελε να το κάνει σήμερα, αλλά να μην μπόρεσε λόγω των εξελίξεων», είπε ο εκπρόσωπος του Όλιβερ, μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Εν συνεχεία σημείωσε για το όλο εγχείρημα: «Ας μην το καταδικάσουμε χωρίς να τον δούμε. Ακούστηκαν πολλά σε καφενειακού τύπου συζητήσεις, αλλά όταν ο κ. Όλιβερ απείλησε με μηνύσεις, κανείς δε μίλησε. Αν δεν ήταν σοβαρός πώς συμμετείχε στην ψηφοφορία στη διαδικασία της ερασιτεχνικής Λάρισας; Είναι άνθρωπος που θέλει να επενδύσει, έχει το ‘know how’ και θα βάλει άμεσα 300.000 ευρώ και 1 εκατομμύριο αν χρειαστεί φέτος, ενώ δεσμεύεται για 4 εκατομμύρια του χρόνου. Δείχνει ότι θέλει να κάνει κάτι σοβαρό. Τα χρήματα θα μπουν σε κοινό λογαριασμό για να ελέγχουν απόλυτα τις εκροές και εισροές των χρημάτων».